Activități de consiliere în cadrul proiectului PN4009

În cadrul activității 6. Servicii de recuperare școlară pentru 60 de copii, respectiv servicii de educație parentală destinată unui numar de 40 de părinți/ tutori/ reprezentanți legali ai acestora, respectiv Subactivitatea 6.3 Realizarea procesului de sprijin de recuperare școlară și de educație parentală cuprinsă în proiectul ACUM pentru incluziunea socială în comuna Sânpetru de Câmpie - PN 4009, în 5 iulie a avut loc întâlnirea sub genericul Efectele tehnologiei asupra creierului.
Profesorul Rareș Stănescu a pregătit un material cu privire la impactul pe care îl are folosirea tehnologiei asupra creierului și funcționării acestuia, dar mai ales folosirea excesivă a mijloacelor de comunicare și daunele pe care le pot resimți în timp copiii cuprinși de acest viciu. Dialogul a fost apoi pe chestiuni din ce în ce mai concrete cei prezenți încercând să determine granița de delimitare a efectelor pozitive și negative ale folosirii tehnologiei și dincolo de procesul instructiv-educativ.
Astfel de întâlniri vor continua să se mai desfășoare periodic până la finalizarea proiectului, în decembrie, anul curent.