Anunț APM - decizie privind proiectul de canalizare

 

ANUNȚ

,,COMUNA SÂNPETRU DE CÂMPIE,  titular al proiectului ,,Înființare infrastructură de apă uzată în comuna Sânpetru de Câmpie, județul Mureș",  anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureș: fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului prin elaborarea unui studiu de impact, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ,,Înființare infrastructură de apă uzată în comuna Sânpetru de Câmpie, județul Mureș"  propus a fi amplasat în jud. Mureș, comuna Sânpetru de Câmpie, satele Sânpetru de Câmpie și Dâmbu.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează  pot fi consultate la sediul APM Mureș din loc. Târgu Mureș, str. Podeni, nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00-15.00 și marți ­ vineri, între orele 9.00-12.00  precum și la următoarea adresă http://apmms.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Mureș

 

 

Cu deosebită considerațiune,

Unitatea Administrativ Teritorială  - Comuna SÂNPETRU DE CÂMPIE,

Prin Primar, Spiru Șerban CRĂCIUN