Certificarea competențelor în cadrul proiectului PN 4009

Rezultate concrete în implementarea proiectului PN4009 - ACUM pentru incluziunea socială în Sânpetru de Câmpie !
Zilele acestea au fost distribuite primele certificate de competență, în cadrul Activității 5.3 de ocupare pentru persoanele cuprinse în proiect și care au susținut examenul de certificare în sesiunile anterioare.
În perioada imediat următoare vor avea loc evaluări ale competențelor persoanelor înscrise în proiect pentru următoarele tipuri de calificare: agent de securitate, asfaltator, barman, brutar, confecționer asamblor articole textile, dulgher tâmplar, parchetar, electrician în construcții, fierar-betonist, îngrijitor bătrâni la domiciliu, îngrijitor bolnavi la domiciliu, îngrijitor de copii, instalator instalații tehnico-sanitare și de gaze, lucrător finisor pentru construcții, lucrător comercial, lucrător în creșterea animalelor, lucrător în cultura plantelor, măcelar, ifronist, mecanic auto, operator introducere, validare și operare date, ospătar, patiser, pavator, tractorist, zidar-tencuitor.
Dacă aveți experiență în una din aceste specializări și sunteți înscriși în proiectul PN4009 - ACUM pentru incluziunea socială în Sânpetru de Câmpie, luați legătura cu managerul de proiect pentru a stabili data la care veți susține examenul de certificare a uneia din competențele vizate.
Subactivitatea 5.3. Derularea procesului de evaluare, recunoaștere, validare a rezultatelor învățării dobandite în contexte non-formale si informale pentru 100 de persoane vulnerabile.

 

https://www.facebook.com/incluziunesanpetrums