Cursuri antreprenoriat

          La sfârșitul săptămânii trecute, în Căminul cultural din Sânpetru de Câmpie s-a desfășurat încă o etapă în cadrul procesului de implementare a proiectului ACUM pentru incluziunea socială în Sânpetru de Câmpie și anume Asistență, suport și acompaniere în vederea reglementării situației locative pentru grupurile vulnerabile a căror situație este neclară sau incertă în funcție de specificul fiecărei situații în parte.
          In cadrul subactivitatii 5.6 Sprijin in domeniul antreprenoriatului, a fost organizat in perioada 13-20 mai 2022 un curs de instruire antreprenoriala. A fost o oportunitate extraordinara pentru viitorii antreprenori din comuna de a invata despre ce inseamna sa gandesti ca un antreprenor, sa cunosti piata si nevoile ei, sa te adaptezi si sa te reinventezi mereu, precum si concepte tehnice legate de analiza SWOT, tipuri de firme, legislatie si fiscalitate. Ne dorim ca acest curs sa le dea incredere celor dornici sa isi puna bazele afacerilor proprii si astfel sa ajute la schimbarea si cresterea nivelului de trai din comuna noastra.
Această activitate vizează un grup țintă de peste 150 de persoane, în sprijinul cărora se vine cu cursuri de formare profesională în vederea dobândirii unor calificări, respectiv șanse noi pe piața muncii pentru locuitori din comuna Sânpetru de Câmpie.