Întâlnire de lucru proiect

Întâlnire de lucru în cadrul proiectului ACUM pentru incluziunea socială în Sânpetru de Câmpie.
Astăzi, 11 ianuarie 2022, la sediul Primăriei comunei Sânpetru de Câmpie, județul Muireș a avut loc o nouă întâlnire de lucru în cadrul proiectului derulat de către Primăria Comunei Sânpetru de Câmpie alături de partenerii săi, Fundația Buckner și Școala Gimnazială Sfântul Petru din Sânpetru de Câmpie.
Tema de discuție de astăzi s-a referit la situația grupului țintă la momentul actual, diseminarea Raportului intermediar al proiectului și graficul de activități pentru perioada imediat următoare.

Obiectivele specifice ale proiectului
 
Obiectiv 1 – Dezvoltarea si acordarea pe o perioada de 32 de luni a unui pachet de servicii socio-medicale, pentru toate cele 450 de persoane aparținând grupurilor dezavantajate principale din localitatea din mediul rural Sânpetru de Câmpie, judetul Mures.

Obiectiv 2 – Dezvoltarea de actiuni in domeniul locuirii pe o perioada de 24 de luni, prin actiuni de asistență, suport și acompaniere în vederea reglementării situației locative pentru 150 de gospodarii aparținând grupurilor dezavantajate principale din localitatea din mediul rural Sânpetru de Câmpie, judetul Mures.

Obiectiv 3 – Dezvoltarea pe o perioada de 32 de luni a unui pachet de servicii de dezvoltare a deprinderilor pentru accesarea de locuri de munca pentru 160 de persoane din cele 450 persoane aparținând grupurilor dezavantajate principale din localitatea din mediul rural Sânpetru de Câmpie, judetul Mures.

Obiectiv 4 – Sprijinirea procesului de crestere calitatii procesului educativ pe o perioada de 28 de luni pentru 60 de copii scolari si acordarea de servicii de educatie parentala pentru 40 de parinti ai copiilor care provin din grupurille dezavantajate principale din localitatea din mediul rural Sânpetru de Câmpie, judetul Mures.

https://incluziunesanpetrums.ro/