Testimonial: ce înseamnă PN4009 pentru mine

"PN 4009 este un program care ne susține să nu renunțăm la visele noastre " – U.P.B – elev în clasa a VIII – a – Școala Gimnazială Sfântul Petru  - Sânpetru de Câmpie

"PN 4009 este un program care a început în urma cu peste un an, un program care la început mi se părea plictisitor ... ˂ pfff încă două ore în plus!˃. Acest program îmi dădea mari bătăi de cap, dar acum că am ajuns în clasa a VIII-a începe să devină din ce în ce mai bun și folositor.

Acest program se desfășoară de marți până joi și conține diverse activități școlare dar și extrașcolare. ... este de folos deoarece ne ajută să ne îmbogățim memoria cu diverse cuvinte, lecții sau chiar sfaturi de care sigur nu aveam parte dacă mergeam acasă. PN 4009 este un proiect care ne susține să nu renunțăm la visele noastre."

               Începând din luna iulie 2021 se implementează în comuna Sânpetru de Câmpie un proiect FRDS – ACUM pentru incluziunea socială în Sânpetru de Câmpie, iar una dintre activitățile sale  se referă la educație, susținerea grupurilor vulnerabile, atât elevi cât și părinții acestora pentru un parcurs școlar cât mai firesc. Denumire activitate: Servicii de recuperare școlară pentru 60 de copii, respectiv servicii de educație parentală destinată unui număr de 40 de părinți/ tutori/ reprezentanți legali ai acestora. Elevii, în număr de 60, beneficiază de cursuri de tip after-school dar se bucură de excursii sau vizite  de cunoaștere.